Powered by Smartsupp
  • +420 724 194 184
  • info@maxglamour.sk

O nás

Vitajte v našom novom e-shope - MaxGlamour!

Sme hrdí na to, že Vám môžeme predstaviť našu novú firmu, ktorú spájajú dve nesmierne vzácne veci – krása a čas. Naším poslaním je priniesť Vám nielen kvalitné šperky a hodinky svetových značiek, ale aj celkový zážitok z elegancie a exkluzivity.


O šperkoch

  Naše šperky sú vyrobené z kvalitných materiálov: striebro AG 925/1000, nerezová oceľ 316L, titán a 14-karatové zlato 585/1000, ako v prevedení žltej, bielej a ružovej farby, ktorá žiari kvalitou a nadčasovým dizajnom. Každý šperk je majstrovským dielom a tvorí dokonalý doplnok pre každú príležitosť. Naša kolekcia šperkov zahŕňa prstene, retiazky, náhrdelníky, náramky, náušnice a mnoho ďalších klenotov. Ponúkame aj klasické zásnubné a snubné prstene pre tento váš jedinečný deň.


O hodinkách

Pre nás hodinky nie sú len nástrojom na meranie času. Sú to klenoty, ktoré zdôrazňujú Vašu jedinečnosť a štýl. Naša kolekcia zahŕňa hodinky od svetovo uznávaných značiek, ktoré spájajú inováciu, tradičnú remeselnú prácu a nekompromisnú kvalitu. Či už hľadáte pánske alebo dámske, analógové, farebné, moderné alebo luxusné hodinky pre zvláštne príležitosti, vždy u nás nejdete to najlepšie!


Rýchle a bezpečné doručenie

Snažíme sa zaistiť rýchle a bezpečné doručenie, aby ste mali svoje klenoty čo najskôr pri sebe.


Ďakujeme Vám za dôveru, že ste s nami na začiatku našej cesty. Tešíme sa na spoločné chvíle vo svete luxusu, krásy a elegancie.